Wijn

Wij importeren wijnen uit diverse landen en streken. U kunt de wijnen eenvoudig en snel bekijken en online bestellen in onze webshop. Meer ...

Winkel

In onze de winkel te Kortenhoef vindt u naast wijn ook nog andere producten. Denk aan karaffen, oliekannetjes, glaswerk, olijfolie, tableshox, etc. Meer ...


Proeverijen

Een leuke manier om een bedrijfsevenement of feest aan te kleden is een wijnproeverij. Meer ...

Import

Dit is waar het allemaal mee is begonnen, het importeren van wijn. Wijn die typerend is voor het gebied waar ze vandaan komen, dat is waar het ons om gaat. We zijn gespecialiseerd in kleinere wijnhuizen die nog op de Nederlandse markt verkrijgbaar waren. Momenteel importeren we wijnen uit Frankrijk (Rhône, Lirac, Tavel, Provençe), Italië (Toscane, Bolgheri, Veneto), Spanje (Ribeira del Duero, Rueda, Castilla y León, Toro, Bierzo) en uit Roemenië handgeblazen olijfoliekannetjes.

Wij vinden het erg belangrijk om een goed contact te onderhouden met de verschillende wijnboeren zodat we weten wat er in de wijngard gebeurt en zo de filosofie van het bedrijf begrijpen. Dit realiseren we door een persoonlijk bezoek aan de wijnboeren of een bezoek van de wijnboeren aan ons. We zijn altijd op zoek naar nieuwe wijnen of aanverwante zaken, maar dan wel met de voorkeur voor wijnen die authentiek zijn voor het land en gebied. Ook is een groeiend aantal van onze wijnen biologisch. Biologisch is voor ons geen pre, maar een prettige bijkomstigheid. We merken dan ook een groeiende vraag naar biologische en biodynamische wijnen. Één van de volgende landen van waaruit we gaan importeren is Portugal, ook Italië gaan we verder uitbreiden.

Maar hoe mooi het er ook allemaal uitziet en hoe aardig de mensen ook zijn, de wijn zelf heeft het altijd voor het zeggen. De smaak geeft te allen tijden de doorslag.

Hier een overzicht van de huizen welke wij exclusief voor Nederland importeren:

Spanje Casar de Burbia
  Bodegas Entrecastillos
  Bodegas Gailur
  Bodegas Herederos De Perfecto Martínez
  Bodegas Tavera
  Bodegas Casto Pequeño
  Bodega de Campoverde
  Vinya els Vilars
  Casal do Paço
  Encostas de Estremoz
Frankrijk Domaine de Saumarez
  Domaine Nigri
  Domaine des Gandines
  Château l'Afrique
  Domaine Elie Sumeire
  Domaine Saint-Anthelme
  Château de la Selve
  Domaine Garcin
  Domaine la Genestière
  Le Chaz
Duitsland Weingut Joseph Walz
  Weingut Zähringer
Italië Zorzon
  Azienda Agricola San Giovanni
  Soligo
  Di Giovanna
  Tenute Guicciardini Strozzi
  Azienda Agricola Serene
Zuid-Afrika Ayama
Chili / Argentinië Viña Requingua
© 2009   •   2Wines   •   Kerklaan 5   •   1241 CJ  Kortenhoef   •   T: 035-628 19 46   •   info@2wines.nl
leveringsvoorwaarden